top of page
Adviseras företagstjänster

Tjänster

Att skapa värde för våra kunder är vår passion. Genom ett innovativt och utmanande mindset arbetar vi hårt för att förenkla, tillgodose våra kunders behov och lösa deras problem – oavsett om det handlar om företagstelefoni, företagsförsäkring, digitala körjournaler, fiber eller mobil arbetsorder. Från analys via implementering till uppföljning – Advisera bistår dig från ax till limpa och finns alltid nära då ni behöver hjälp.

Vår ambition är alltid att hitta den mest flexibla och funktionella lösningen för just er verksamhet.

Många gånger sänker vi dessutom kostnaden med 20-30%.

 
Telefonilösning för företag

Telefoni

Att ditt företag har rätt telefonilösning är viktigt för ett fåmansbolag såväl som en stor koncern med många anställda. Med rätt lösning effektiviseras både intern och extern kommunikation och telefonin blir till och med ett verktyg för att driva in nya kunder och vårda de befintliga. Vi hjälper dig att komma hit oavsett hur enkel eller komplex lösningen är.

Försäkring

Företag exponeras kontinuerligt mot allt fler risker. Förmågan att hantera dessa risker påverkar såväl den löpande verksamheten som varumärket och marknadspositionen. Oavsett bransch erbjuder Advisera försäkringslösningar där ditt företag i alla lägen kan känna er trygga med att ha en partner och personlig rådgivare vid er sida.

Företagsförsäkringar
Underlätta arbetet med digitala körjournaler

Digital körjournal

Använder ditt företag bilar i sin verksamhet bör ni också ha en elektronisk/digital körjournal som dokumenterar resorna och uppfyller Skatteverkets dokumentationskrav. Körningarna loggas automatiskt så att varken arbetsgivare eller anställda riskerar att förmånsbeskattas i efterhand samtidigt som planering underlättas, och ni sparar både tid och bränsle.

Mobil arbetsorder

Har ert företag personal som är ute i fält? Kanske används i huvudsak papper och penna för att koordinera detta arbete. I så fall kan Advisera hjälpa till att effektivisera ert arbete genom att implementera mobil arbetsorder som underlättar planering såväl som rapportering och fakturering. 

Mobil arbetsorder för personal ute i fält
Fiberanslutningar och mobilt bredband

Fiber & Mobilt bredband (4G & 5G)

En egen fiberanslutning garanterar att ditt företag alltid har en stabil uppkoppling som inte påverkas av externa faktorer såsom avstånd till telestation, hur många som är uppkopplade eller väder. Advisera har hjälpt flertalet kunder att framtidssäkra genom att implementera fördelaktiga fiberlösningar som både ökar effektivitet och sparar tid.

P1100086.jpg
restspot_logo.jpeg

Adelina Abazi

Vi är supernöjda med vår företagsförsäkring och telefoni. Alltid snabb återkoppling och trevligt bemötande!

- Restaurang Spot

 

Bli kontaktad

Kostnadsfri rådgivning om smartare lösningar och lägre kostnader!

Tack, vi återkommer snart!

bottom of page